Speciale aanbieding!

Op deze pagina ziet u welke aanbiedingen wij hebben. Dit kan een bruncharrangement zijn, maar ook een zeer luxe tapasarrangement! Houdt de aanbiedingen regelmatig in de gaten. Zit er iets voor u bij, reserveer dan zo snel mogelijk, want VOL=VOL!

Maandag = buffetdag:

Iedere maandag staat er om 18.00 uur een zeer luxe en uitgebreid buffet, inclusief nagerecht, klaar voor € 14,50 p.p.

November special:

Donderdag 21 en 28 november bieden wij een november special aan: 1,2 kg mosselen met friet, sausjes en sla voor €14,50 of een hamburgermenu met friet en sla voor €10,- . Reserveren is gewenst, niet verplicht (bij geen reservering, kunnen wij u geen plaats garanderen).

Tapasarrangement: 

Iedere derde zaterdag in de maand kunt u komen genieten van heerlijke, authentieke taps, amuze en mezze. Onbeperkt smaakvol eten vanaf 18.00 uur voor € 19,50 p.p. Tevens kunt u genieten van bijpassende wijnen en gezellige muziek. Reserveren is verplicht.

Kerstarrangement: 

25 en 26 december vier Brasserie 1910 kerst met u. Wij bieden een uitgebreid drie gangen buffet aan voor €35,- (excl. drank). Dit bestaat uit luxe voor-, hoofd-, en nagerechten. De gerechten bestaan uit vlees, vis en vegetarisch. Voor kinderen tot 12 jaar is de prijs één euro per levensjaar. Tussen 12 en 16 jaar bedraagt de menuprijs €17,50. Het kerstarrangement is op beide dagen volgeboekt.

Lavacake - Moelleux