Speciale aanbieding!

Op deze pagina ziet u welke aanbiedingen wij hebben. Dit kan een bruncharrangement zijn, maar ook een zeer luxe tapasarrangement! Houdt de aanbiedingen regelmatig in de gaten. Zit er iets voor u bij, reserveer dan zo snel mogelijk, want VOL=VOL!

Maandagbuffet dag:

Iedere maandag staat er om 18.00 uur een zeer luxe en uitgebreid buffet, inclusief nagerecht, klaar voor € 15,75 p.p.a

Tapasarrangement: 

Iedere derde zaterdag van de maand kunt u komen genieten van heerlijke, authentieke tapas, amuze en mezze. Onbeperkt smaakvol eten vanaf 18.00 uur voor € 24,50 p.p. Tevens kunt u genieten van bijpassende wijnen en gezellige muziek. Reserveren is verplicht.

Kerstbrunch & diner

Kom op 25 & 26 december genieten van onze uitgebreide kerstbrunch (á la High-Tea) en/of een luxe kerstdiner!

Kerstbrunch á la High-Tea:

12.00 – 15.00 uur voor €32,50 p.p.

Onbeperkt lunchen met soep, pasteitjes, sandwiches, quiche, heerlijke hartige en zoete gerechten en nog veel meer! Laat u heerlijk verwennen met deze luxe kerstbrunch op High-Tea wijze.

Luxe kerstdiner:

17.00 uur inloop & welkomstdrankje
18.00 uur aanvang diner voor €52,50 p.p.

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en een heerlijke amuse. Waarna u een uitgebreid buffet met koude voorgerechten zult krijgen. Hierna heeft u de keuze uit drie soepen die u aan tafel geserveerd krijgt. Daarna vangt het warme voorgerechten buffet aan, waarna wij een luxe hoofdgerechten buffet voor u klaarmaken met tot slot een overheerlijk dessertbuffet!

Bruncharrangement: 

Een Bourgondische High brunch- plank met warme gerechten, een soepje, diverse soorten kaas en vleeswaren, gerookte vis, koude gerechtjes, zoetigheden en meer voor € 15,75 p.p. Dit is mogelijk op zaterdag en zondag met een aanvang tussen 12.00 uur en 15.00 uur. Telefonisch reserveren is gewenst.

Zolang de restricties rondom COVID- 19 van toepassing zijn, zullen het maandagbuffet en de tapasavond geen doorgaan ondervinden.

Lavacake - Moelleux